Trondheim Swingklubb Dans i Midt-Norge Trondheim Swingklubb
 
  Startside
  Dansekvelder
  Folkeswingkurs
  West Coast Swing
  Boogie Woogie
Salsa og Kizomba
  Bugg
  Brudevals
  Linedance
  Arrangementer
  Kalender
  Kontakt/Påmelding
  Kurs og kursnivåer
  Kart / lokaler
  Priser
  E-postliste
  Trondheim Swingklubb
  Dans i Midt-Norge
  TSK-Dans
  Web
   
 
dans
   
  Salsa og Kizomba  
   
 

Alle kurs holdes på Østre Rosten 4C

 
 

Kurs over 6 uker med Kizomba eller Salsa, oppstart torsdag 25. august.

Kurset går over følgende datoer: 25.8, 1.9, 8.9, 15.9, 22.9, og 29.9

Kizomba 18.00 - 19.10
Introduksjonskurs Salsa 19.15 - 20.25
Salsa praktika 20.30 - 22.30

Pris Kizomba eller Salsakurs 800,- (student 700,-) Betalt minst 4 dager før 720,- (student 630,-)

Pris begge kurs 1300,- (student 1000,-) Betalt minst 4 dager før 1170,- (student 900,-)

Pris Praktika (dansekveld) 80,- (student 60,-)

Påmelding: påmeldingsskjema.

 

Kursrekke 2 oppstart torsdag 13. oktober.

 

Våre instruktører er:

Paola Brown

Beate Dolmen

Salsa

Vi er glade for kunne tilby salsakurs i klubben igjen! For de som har vært på kurs hos oss før, så er dette et helt nytt opplegg. Dette er et seks ukers introduksjonskurs i salsa, der vi tar for oss rytme, musikalitet, teknikk, og steg. Vi vil også presentere dere for forskjellige typer salsa. Målet er at dere skal sitte igjen med danseglede og lyst til å danse mer! Etter kurset går vi rett over til praktika, som er sosialdans. Da får dere en mulighet til å fortsette å trene, og vi instruktører vil være der for å hjelpe og svare på spørsmål. Vi gleder oss til å møte dere! Paola og Beate

 

Kizomba

For første gang kan klubben presentere en ny og spennende dans; kizomba! Opprinnelsen til kizomba går tilbake til 1980-tallet. Denne musikalske sjangeren stammer fra semba, en tradisjonell angolansk dans som var banebrytende for stiler som samba og kuduro. Betydningen av 'kizomba', et begrep som kommer fra Kimbundu (Angolas morsmål), er "fest".

Denne dansen utstråler sensualitet og romantikk. Den kombinerer karibiske og afrikanske rytmer. På kort tid har den spredt seg som en ild i tørt gress over Europa, og klart å forføre et publikum som er ivrige etter nye og brennende opplevelser, og skapt et helt fellesskap av kizomberos.

Ikke rart det regnes som en av de mest sexy og elegant dansene i verden. Vet du hva hemmeligheten bak suksessen er? Kizombaen er et friskt pust, den bringer med seg en lovnad om uforløst spenning som eksploderer i danseglede. På samme tid er den tilbakeholden og appellerer til sjelen med sine smektende rytmer og bevegelser.

Kursene er for alle som ikke har danset Kizomba før, men også for dem som ønsker en grundig oppfrisking. Det legges stor vekt på å lære det grunnleggende før vi går videre, teknikk og musikalitet og, ikke minst, glede, står i fokus.

Alt dette, kombinert med et hyggelig og inkluderende danse miljø, gjør at når du først har meldt deg på kurs for å lære å danse kizomba er det ikke mulig å slutte!

Gi kropp og sjel et pusterom og bli en kizombero du også. Vi gleder oss til å treffe deg!

 

 

 
     
Ansvarlig redaktør: Geir Pedersen      Sist oppdatert: 28.07 2022  Web: Geir Pedersen