Trondheim Swingklubb Dans i Midt-Norge Trondheim Swingklubb
 
  Startside
  Dansekvelder
  Folkeswingkurs
  West Coast Swing
  Boogie Woogie
Salsa
  Bugg
  Brudevals
  Linedance
  Arrangementer
  Kalender
  Kontakt/Påmelding
  Kurs og kursnivåer
  Kart / lokaler
  Priser
  Gavekort
  Trondheim Swingklubb
  Dans i Midt-Norge
  TSK-Dans
  Web
   
 
dans
   
  Salsa LA-stil (linjesalsa) Desverre blir det ikke mer salsa dette semesteret, da instruktøren er skadet. Beklager dette, og velkommen tilbake til høsten.  
   
 

Alle kurs holdes på Østre Rosten 4C

 
 

Salsa i Trondheim Swingklubb

I mylderet av salsastiler over hele verden, så har klubben valgt å undervise såkalt ’LA-stil’, eller ’linjesalsa’. Denne stilen skiller seg fra feks cubansk salsa, i hvordan trinnene forholder seg til rytmen, kroppsholdning og figurer. Det aller viktigste i alle stilformer er imidlertid danseglede!!

Grunnkurs
Krever ingen forkunnskaper. Vi går grundig gjennom de grunnleggende stegene i salsa, med stor vekt på rytme og musikkforståelse. Noen kombinasjoner blir det også plass til, og dere lærer å føle musikken i forskjellige hastigheter. Som mann får du lære å gi tydelige signal og å lede dansen, damer lærer å følge og å bli trygg på å bli ført.

Videregående
For å gå videregående nivå må du ha kontroll på grunnsteg og vendinger i varierende tempo. De fleste turer og kombinasjoner baseres på ’cross-body lead’, og ’inside turn’. Dette vil repeteres, men bør være kjent fra før. Også her vil det være fokus på musikk- og rytmeforståelse, kombinasjonene blir lengre og litt mer kompliserte.Vi instruktører gleder oss veldig til å møte dere!
Salsagruppa i Trondheim Swingklubb

 

 

 
     
Ansvarlig redaktør: Geir Pedersen      Sist oppdatert: gp 01. 08. 2023  Web: Geir Pedersen